De Silver©-sleutel tot beweging naar het juiste resultaat.

Trajecten begeleiden
met Silverⓒ

Heb je het gevoel dat je tegen de grenzen aanloopt van wat met een training of opleiding mogelijk is? Je krijgt mensen tijdens de training wel in beweging maar het gewenste resultaat, de gedragsverandering, op de werkplek blijft uit. Doen je deelnemers nog iets met ‘het geleerde’ in de praktijk? Of hervallen ze snel in het dagdagelijkse gekende patroon? Het programma ‘Leertrajecten begeleiden met Silver©’ reikt tools aan en leert je hoe je met Silver© kan schakelen van een eenmalige interventie naar een leertraject met meerdere ‘blended’ interventies die samen slim toewerken naar duurzame gedragsverandering.

Persoonlijk intake-gesprek

Hands-on aanpak: ervaringsgerichte sessies op maat

Ook mogelijk zonder specifieke voorkennis

€ 3.750

Datum en plaats

07/09 – 28/09 – 29/09 – 20/10 – 13/11 – 04/12
De Schuur – Meetingrooms, Duffel

Coach

Roel Van Caenegem

Over jouw begeleider

Roel Van Caenegem

Roel Van Caenegem heeft +10 jaren ervaring in ‘blended and high impact learning’ in de bedrijfswereld. Hij is vandaag coach, facilitator en consultant in transformatieve programma’s voor organisaties, teams en individuen. Hij is ‘Creative director’ bij The house of change en één van de bezielers van ‘The Academy by The house of change’.

Over jouw co-begeleider

Matthias Dusesoi

Parallel ontdekte hij een nieuwe passie die meer gericht was op de ondersteuning van mensen. Hij vond nieuwe uitdagingen: vooral het coachen en trainen voelt voor hem als een tweede huid. Hij specialiseerde verder in creatief-fysiek coachen, trajectbegeleiding en systemische opstellingen voor organisaties. Ondertussen heeft Matthias reeds 5 jaar coachervaring (zowel als leiderschapscoach, individuele en teamcoach en loopbaancoach).

Als trainer en procesbegeleider is Matthias al sinds 2015 bij The house of change actief en dan vooral rond soft-HR thema’s, met een grote focus op coachen en leiden. Hij begeleidde reeds heel verschillende bedrijven zoals Cevora, Triple A Sollutions, Infohos, Verachtert, Ilvo, Provincie Antwerpen,…

Mensen die hem bezig zien, ervaren hem als gedreven en empathisch. Met zijn analytische, observerende blik en intuïtie detecteert hij vrij snel wat er zich bij personen en binnen systemen afspeelt. En waar nodig, legt hij de vinger op de wonde, maar wel steeds met respect voor de betrokkenen.

Prangende vraag voor je begeleiders? Stel ze gerust

roel.vancaenegem@thehouseofchange.be+32 15 36 35 05

Wat haal je uit deze Summerclass?

Het programma ‘Leertrajecten begeleiden met Silver©’ reikt tools aan en leert je hoe je met Silver© kan schakelen van een eenmalige interventie naar een leertraject met meerdere ‘blended’ interventies die samen slim toewerken naar duurzame gedragsverandering. Het programma is ervaringsgericht en bestaat uit methodiekdagen, praktijkdagen en coaching.

EIGEN
LEERPROCES

Hoe medewerkers stimuleren om leer-verantwoordelijkheid op te nemen over het eigen leerproces en die als begeleider af te geven.

BLENDED
LEREN

Principes van ‘blended’ leren en leerflow zetten we om in de leerpraktijk van een medewerker of leidinggevende.

GROWTH
MINDSET

Je neemt jezelf een attitude aan van introspectie en ‘growth mindset’ zodat je zelf verder kan blijven groeien en ontwikkelen als trainer-facilitator

Hoe ziet het programma eruit?

Onze Summerclasses verlopen volgens een blended leertraject. Dit betekent dat we voor deze atypische opleiding persoonlijk leiderschap online one-on-one coaching en fysieke workshops combineren. De coachingsessies houden we remote via Zoom (of een alternatief platform). Je krijgt hier dan een persoonlijke uitnodigingslink voor. De groepssessies en workshops gaan steeds door in De Schuur – Meetingrooms in Duffel.

Good to know

Ons facilitator programma is ontworpen voor alle trainers, consultants, begeleiders, coaches.

Om de sessies zo persoonlijk mogelijk te maken, is er een maximum van 10 deelnemers voor deze opleiding. Zo kunnen we tijdens de sessies dieper ingaan op jouw verhaal.

De intakegesprekken worden individueel ingepland voor de eerste face-to-face sessie. Het exacte datum en tijdstip krijg je door na inschrijving.
De opleiding zelf gaat door op 07/09 – 28/09 – 29/09 – 20/10 – 13/11 – 04/12.

Wat je niet nodig hebt voor deze opleiding is voorkennis.

Maak zeker ook je agenda leeg op bovenvermelde data.

De Facilitator opleiding is opgebouwd volgens een beproefd concept dat alle facilitatoren van The house of change doorlopen. De class bestaat uit de volgende onderdelen: een persoonlijk intakegesprek, interactieve workshops in groep en verhelderende sessies.

Je coach, Roel Van Caenegem, heeft zelf jarenlange ervaring in the field en stemt de sessies af op op de groep, noden en verwachtingen. Zo krijg je persoonlijke tips voor jouw situatie aangereikt. Roel maakt de theorie tastbaar aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen. Je krijgt ook een raamwerk waarmee je na de opleiding zelf mee aan de slag kan.

De workshops zijn steeds interactief, zo leer je bij dankzij de expertise van je begeleider én de kennis van de groep. De invulling van de opleiding is flexibel en dynamisch: je coach stemt het programma af op de specifieke verwachtingen, noden en vragen van de groep.

Nog niet overtuigd? Tijdens de fysieke workshops in Duffel voorzien we een heerlijke lunch.

Voor deze opleiding betekent dit dat de groepssessies face to face doorgaan in meetingrooms De Schuur van The house of change in Duffel.

Nog vragen? Roel geeft er graag antwoord op.

Klaar om anderen te inspireren?

Prijs

Jaarprogramma: € 3.750

Datum en plaats

07/09 – 28/09 – 29/09 – 20/10 – 13/11 – 04/12
De Schuur – Meetingrooms, Duffel

Coach

Roel Van Caenegem

Waar investeer je in?

Tijdens deze opleiding duik je samen met Creative Director van The house of change, Roel Van Caenegem in een ervaringsgericht trainingsbad. Het geeft je de juiste taal voor jouw verdere carrière als trainer/facilitator .

De sessies zijn ervaringsgericht, wat zorgt voor een hoge transfer naar de praktijk. Je gaat in gesprek met je coach en krijgt tastbare en persoonlijke tips en tools voor jouw situatie.

Misschien zijn deze opleidingen iets voor jou?

The house of change en haar Academy

Een inspirerende locatie

The house of change

De Schuur – Meetingrooms
Mijlstraat 124
2570 Duffel

+32 15 36 35 05
info@deschuur-meetingrooms.be

© 2020 Copyright - The house of change (BVBA) - BE 0836.588.178 - Alle rechten voorbehouden
Loading...