‘Complexe transformatie faciliteren met Silver©’

Silver© Certificatie Programma

Mini logo van The house of change

Praktische info:

  • Wanneer? 14/01 - 30/01 - 18/02 - 05/03 - 24/03 - 23/04
  • Waar ? De Schuur Meetingrooms - Mijlstraat 124 - Duffel
  • Voor wie ? Het programma richt zich op trainers, begeleiders en coaches met enige tot veel ervaring in het begeleiden van individuen, teams en/of organisaties. De groep bestaat uit min. 6 en max. 9 deelnemers.

Ben je klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling als trainer-coach? Droom je ervan om organisaties, teams en individuen te faciliteren in complexe transformatie? Het certificatie programma ‘complexe transformatie faciliteren met Silver©’ is een state-of-the-art ervaringsgericht ontwikkelingstraject dat een ‘presence’ én tools aanreikt om complexe transformatie te faciliteren. Silver© is het resultaat van jarenlang praktijkonderzoek in complexe veranderomgevingen.

Je dompelt je samen met een groep lotgenoten in een programma gespreid over een jaar. Het traject bestaat uit groepscoachings, praktijkdagen, expertdagen en 1-1 coaching. Na het doorlopen van het basisprogramma van 6 dagen ben je Silver© certfied professional. Het Silver© lerend netwerk is een verdiepend en ervaringsgericht opvolgingsprogramma van het certificatie programma en vernieuwt zich elk jaar.

  • Je kan teamprocessen resultaatgericht en methodisch organiseren en vanuit het aanwezige potentieel op een waarderende en liefdevolle manier faciliteren
  • Je verkent en ontdekt je eigen complexiteitsgrens als begeleider en van die van de coachee, team of organisatie die je begeleidt.
  • Je behoudt je rust en overzicht in een chaotische en complexe veranderomgeving en doorleeft de zijns-kenmerken van een Silver© Professional.
  • Je begrijpt de dynamiek van een organisatie in verandering en de principes van transformationeel faciliteren.
  • Je kan de vraag van een klant begeleiden naar de echte verandernood en op basis van deze verandernood een Silver© plan ontwikkelen en opvolgen.

Interesse?