’Leertrajecten begeleiden met Silver©’

Silver© Certificatie Programma

Mini logo van The house of change

Praktische info:

  • Wanneer? 20/02 - 12/03 - 31/03 - 30/04 - 12/05
  • Waar ? De Schuur Meetingrooms - Mijlstraat 124 - Duffel
  • Voor wie ? Het schakelprogramma richt zich op trainers, begeleiders en coaches met enige ervaring in het begeleiden van individuen, teams en/of organisaties.

Heb je het gevoel dat je tegen de grenzen aanloopt van wat met een training of opleiding mogelijk is? Je krijgt mensen tijdens de training wel in beweging maar het gewenste resultaat, de gedragsverandering, op de werkplek blijft uit (of je weet niet wat deelnemers ermee in hun praktijk doen). Het schakelprogramma ‘Leertrajecten begeleiden met Silver©’ reikt tools aan en leert je hoe je met Silver© kan schakelen van een eenmalige interventie naar een leertraject met meerdere ‘blended’ interventies die samen slim toewerken naar duurzame gedragsverandering.

Het programma is ervaringsgericht en bestaat uit methodiekdagen, praktijkdagen en coaching. Na het doorlopen van het programma ben je Silver© certfied professional en kan je interventies begeleiden binnen Silver© trajecten van The house of change. Het Silver© lerend netwerk is een optioneel verdiepend en ervaringsgericht opvolgingsprogramma van het schakelprogramma en vernieuwt zich elk jaar.

  • Je kan teamprocessen resultaatgericht en methodisch organiseren en vanuit het aanwezige potentieel op een waarderende en liefdevolle manier faciliteren
  • Je verkent en ontdekt je eigen complexiteitsgrens als begeleider en van die van de coachee, team of organisatie die je begeleidt.
  • Je behoudt je rust en overzicht in een chaotische en complexe veranderomgeving en doorleeft de zijns-kenmerken van een Silver© Professional.
  • Je begrijpt de dynamiek van een organisatie in verandering en de principes van transformationeel faciliteren.
  • Je kan de vraag van een klant begeleiden naar de echte verandernood en op basis van deze verandernood een Silver© plan ontwikkelen en opvolgen.

Interesse?