Klaar om het beste uit jezelf te halen als leider?

Summerclass:
Strategic Leadership

Een goede leider durft zichzelf een spiegel voor te houden. Wie ben jij en wat drijft jou als leider? Het antwoord op deze vraag vormt het eerste bouwblok voor jouw persoonlijke leiderschapsstijl. Hiermee ga je samen met human change expert Nicky Van Belle aan de slag. Hij reikt je de skills om verandermanagement op een menselijke manier aan te pakken en meer impact te creëren op je team.

Combinatie fysieke groepssessies en online one-on-one coaching

Hands-on aanpak: ervaringsgerichte sessies op maat

Ook mogelijk zonder specifieke voorkennis

€ 1.395

Datum en plaats

03-04-05 augustus 2020
De Schuur – Meetingrooms, Duffel & Online

Coach

Nicky Van Belle

Over jouw coach

Nicky Van Belle

Al bij de start van zijn carrière was Nicky verantwoordelijk voor een groot team. Doorheen zijn hele loopbaan als leidinggevende bouwde hij bruggen tussen bedrijfsstrategie en zijn passie voor menselijke inzichten. Nicky weet dan ook als geen ander dat people management en het behalen van targets hand in hand gaan. Zijn missie: mensen inspireren en motiveren om te groeien, professioneel en als mens. Nicky zet zijn ervaring nu in bij de coaching van leidinggevenden. Hij is gespecialiseerd in de rol van leiders tijdens verandertrajecten, strategie, senior leiderschap en zelfleiderschap. Benieuwd naar Nicky’s strategische blik? Lees zijn blog voor The house of change. 

Prangende vraag voor Nicky? Stel ze gerust.

Wat haal je uit deze Summerclass?

Deze interactieve Summerclass daagt je uit om de beste versie van jezelf te worden. Je gaat aan de slag met de laatste wetenschappelijke inzichten en past deze meteen toe op jouw persoonlijke situatie. Nicky reikt je de leiderschapsskills om jouw bedrijfsstrategie op een menselijke manier over te brengen. Zo zorg jij voor meer motivatie en productiviteit bij jouw zelfsturende teams.

PURPOSEFUL
LEADERSHIP

Wie ben jij en wat geeft jou als leider energie? Verhoog je menselijk inzicht en begin bij jezelf. Nicky kijkt naar jouw persoonlijke leiderschapsstijl en toont je het belang van purpose en visie om je team praktisch leiding te geven. De sessies dagen je uit, maar zorgen ook voor een duurzame verandering in jouw manier van denken en self leadership.

SITUATIONAL
LEADERSHIP

Zorg voor duurzame impact door je leiderschapsstijl aan te passen aan de situatie en de mensen die je wil motiveren. Aan de hand van menselijke inzichten creëer je effectieve en persoonlijk connecties op de werkvloer. Nicky geeft je tastbare tips en tricks om je leiderschap naar het volgende level te tillen.

CHANGE
LEADERSHIP

Als leider moet je de complexiteit van verandering omarmen en erop anticiperen. In deze Summerclass vergaar je strategische inzichten en praktische tools om die verandering te faciliteren. Dankzij efficiënt verandermanagement blijft binnen je team alles steeds op rolletjes lopen.

Hoe ziet het programma eruit?

Onze Summerclasses verlopen volgens een blended leertraject. Dit betekent dat we voor deze atypische opleiding persoonlijk leiderschap online one-on-one coaching en fysieke workshops combineren. De coachingsessies houden we remote via Zoom (of een alternatief platform). Je krijgt hier dan een persoonlijke uitnodigingslink voor. De groepssessies en workshops gaan steeds door in De Schuur – Meetingrooms in Duffel.

Good to know

De Summerclass Strategic Leadership richt zich op leiders met enige ervaring (Middle Managers, Senior Managers, Project Managers) die op een bewustere manier met hun leiderschap willen omgaan en zo meer impact creëren.

Om het groepsleren te bevorderen kiezen we ervoor om een maximum van 15 deelnemers te voorzien voor deze Summerclass.

De intakegesprekken worden individueel ingepland voor de eerste face-to-face sessie. Het exacte tijdstip van jouw gesprek krijg je nog via een persoonlijke uitnodigingslink.
De Summerclass zelf gaat door op 03-04-05 augustus 2020.

Wat je niet nodig hebt voor deze Summerclass is voorkennis.

Wel nuttig zijn: Energie, een goed humeur, open geest.
Maak zeker ook je agenda leeg op 03-04-05 augustus 2020.

De Summerclass is opgebouwd volgens een beproefd concept dat wereldwijd wordt toegepast door leiders van toonaangevende organisaties. De class bestaat uit de volgende onderdelen: een persoonlijk intakegesprek, one-on-one coaching, interactieve workshops in groep en verhelderende sessies.

Je coach, Nicky Van Belle, heeft zelf jarenlange ervaring in the field en stemt de sessies af op noden en verwachtingen van de groep. Zo krijg je persoonlijke tips voor jouw situatie aangereikt. Nicky maakt de theorie tastbaar aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen.

De workshops zijn steeds interactief, zo leer je bij dankzij de expertise van je begeleider én de kennis van de groep. De invulling van de Summerclass is flexibel en dynamisch: je coach stemt het programma af op de specifieke verwachtingen, noden en vragen van de groep.

Nog niet overtuigd? Tijdens de fysieke workshops in Duffel voorzien we een heerlijke lunch.

In lijn met de coronamaatregelen hebben we dit traject uitgewerkt volgens de blended leermethode. Blended learning combineert het beste van de online en offline wereld.
Voor deze Summerclass betekent dit dat de groepssessies face to face doorgaan in meetingrooms De Schuur van The house of change in Duffel.
De one-on-one coachingsessies houden we remote op Zoom (of een alternatief online platform).
Je krijgt hier steeds een persoonlijke uitnodigingslink voor.

Ook via blended learning garanderen we dezelfde uitkomst en dezelfde hoge kwaliteit als bij de vorige opleidingen van The house of change.

Nog vragen? Roel geeft er graag antwoord op.

Deze bedrijven coachten we al naar beter leiderschap

 

Klaar om anderen te inspireren?

Prijs

€ 1395

Datum en plaats

03-04-05 augustus 2020
De Schuur – Meetingrooms, Duffel & Online

Coach

Nicky Van Belle

Waar investeer je in?

Tijdens deze Summerclass toont leiderschapsexpert Nicky Van Belle je hoe strategie en menselijke inzichten hand in hand gaan. Je bouwt verder op wetenschappelijke inzichten en leert hoe je die kan toepassen in jouw persoonlijke situatie. Dit vertaalt zich in meer impact, efficiënter verandermanagement en duurzame werkrelaties.

De sessies zijn ervaringsgericht, wat zorgt voor een hoge transfer naar de praktijk. Je gaat in gesprek met je coach en krijgt tastbare en persoonlijke tips en tools die inspelen op jouw noden en wensen.

Misschien zijn deze Summerclasses iets voor jou?

The house of change

Een inspirerende locatie

The house of change

De Schuur – Meetingrooms
Mijlstraat 124
2570 Duffel

+32 15 36 35 05
info@deschuur-meetingrooms.be

© 2020 Copyright - The house of change (BVBA) - BE 0836.588.178 - Alle rechten voorbehouden
Loading...