Klaar om met jouw verhaal mensen in beweging te brengen?

Summerclass:
Storytelling

Twee dagen lang gidst leiderschapscoach Raf Stevens je door de wereld van storytelling en persoonlijk leiderschap. We vertrekken vanuit jouw persoonlijke leiderschapsstijl om tot de beste mindset en skillset voor jouw specifieke situatie te komen. Met de juiste storytelling technieken geef jij taal aan jouw bedrijfsverhaal. De hamvraag: hoe kan jij anderen inspireren en motiveren?

Combinatie fysieke groepssessies en online one-on-one coaching

Hands-on aanpak: ervaringsgerichte sessies op maat

Ook mogelijk zonder specifieke voorkennis

€ 995

Datum en plaats

23-24 juli 2020
De Schuur – Meetingrooms, Duffel & Online

Coach

Raf Stevens

Over jouw coach

Raf Stevens

Leiderschapscoach en story expert Raf Stevens begeleidt sinds 2005 leidinggevenden bij het opbouwen van hun verhaal. Met elf jaar managementervaring op de teller weet hij hoe je aan de hand van corporate storytelling een abstracte bedrijfsstrategie omzet in een helder verhaal. Hij is dan ook trainer voor het gerenommeerd programma Storytelling for Leaders van Anecdote Ltd en heeft drie boeken over storytelling op zijn naam staan. Meer Raf? Beluister zijn podcast Story Club of lees verder op zijn website.

Prangende vraag voor Raf? Stel ze gerust.

Wat zeggen mensen over…

Raf Stevens

“Raf wrote the story of Janssen in a very simple and gripping way. We received many spontaneous kudos for the emotional power of the story. So much better than the usual sterile corporate speak.”

“Samen met Raf zijn we aan de slag gegaan om onze toekomstvisie meer ‘pit’ te geven. Dankzij zijn ervaring, enthousiasme en kritische vragen slaagden we er in om onze saaie ambtelijke tekst om te zetten in een wervende en inspirerende tekst die niemand onberoerd laat.”

“Raf Stevens begeleidde onze organisatie met advies over hoe we beter konden communiceren mét onze doelgroep ipv aan de doelgroep. En dat resulteerde in prachtige verhalen.”

“We were very unclear on WHY we did what we did. Working with Raf we developed a story-line which clearly and effectively communicated why we existed. Although we are quite a technical organization, Raf quickly assimilated a large quantity of information about how we worked and transformed it into a simple message using very creative story-telling techniques.”

Wat haal je uit deze Summerclass?

In de Storytelling Summerclass staan de theorie en modellen in functie van de praktijk en niet omgekeerd. In twee ervaringsgerichte sessies vertalen we de abstracte waarden en strategieën van een cursus persoonlijk leiderschap naar concrete reallife-situaties. Hierbij spelen we in op de specifieke en persoonlijke verwachtingen van elke deelnemer. Zo breng jij mensen in beweging met jouw verhaal.

THE
CLARITY
STORY

Vergroot je impact met heldere communicatie en een persoonlijk verhaal. Storytelling inspireert en motiveert meer dan targets. Wij reiken je de juiste taal en tools voor jouw leiderschapsstijl aan.

THE
INFLUENCE
STORY

Hoe overtuig je medewerkers van de noodzaak van een veranderingsproces? Dankzij je nieuwe storytelling skillset laat je veranderingen snel en eenvoudig verlopen.

THE
CONNECTION
STORY

We tonen je tastbare methodes om je team te inspireren en engageren. Met de juiste inzichten breng je jouw strategie en visie tot leven en zet je anderen aan tot actie.

Hoe ziet het programma eruit?

Onze Summerclasses verlopen volgens een blended leertraject. Dit betekent dat we voor deze atypische opleiding persoonlijk leiderschap online one-on-one coaching en fysieke workshops combineren. De coachingsessies houden we remote via Zoom (of een alternatief platform). Je krijgt hier dan een persoonlijke uitnodigingslink voor. De groepssessies en workshops gaan steeds door in De Schuur – Meetingrooms in Duffel.

Good to know

Onze storytelling sessies zijn ontworpen voor alle leiders.

Onder leiders verstaan we iedereen die anderen wil inspireren, overtuigen en beïnvloeden. Of je nu CEO, manager, ondernemer of teamleider bent: onze Storytelling Summerclass geeft je de mindset en skillset om je team van good naar great te coachen.

Om de sessies zo persoonlijk mogelijk te maken, is er een maximum van 8 deelnemers voor deze Summerclass. Zo kunnen we tijdens de sessies dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie.

De intakegesprekken worden individueel ingepland voor de eerste face-to-face sessie. Het exacte tijdstip van jouw gesprek krijg je nog via een persoonlijke uitnodigingslink.
De Summerclass zelf gaat door op 23 en 24 juli.

Wat je niet nodig hebt voor deze Summerclass is voorkennis.

Wel nuttig zijn: een laptop
Maak zeker ook je agenda leeg op 23 en 24 juli.

De Storytelling Summerclass is opgebouwd volgens een beproefd concept dat wereldwijd wordt toegepast door leiders van toonaangevende organisaties. De class bestaat uit de volgende onderdelen: een persoonlijk intakegesprek, one-on-one coaching, interactieve workshops in groep en verhelderende sessies.

Je coach, Raf Stevens, heeft zelf jarenlange ervaring in the field en stemt de sessies af op jouw leiderschapsstijl, noden en verwachtingen. Zo krijg je persoonlijke tips voor jouw situatie aangereikt. Raf maakt de theorie tastbaar aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen. Je krijgt ook storytelling templates mee om je ook na de Summerclass te ondersteunen bij de verdere opbouw van je bedrijfsverhaal.

De workshops zijn steeds interactief, zo leer je bij dankzij de expertise van je begeleider én de kennis van de groep. De invulling van de Summerclass is flexibel en dynamisch: je coach stemt het programma af op de specifieke verwachtingen, noden en vragen van de groep.

Nog niet overtuigd? Tijdens de fysieke workshops in Duffel voorzien we een heerlijke lunch.

In lijn met de coronamaatregelen hebben we dit traject uitgewerkt volgens de blended leermethode. Blended learning combineert het beste van de online en offline wereld.
Voor deze Summerclass betekent dit dat de groepssessies face to face doorgaan in meetingrooms De Schuur van The house of change in Duffel.
De one-on-one coachingsessies houden we remote op Zoom (of een alternatief online platform).
Je krijgt hier steeds een persoonlijke uitnodigingslink voor.

Ook via blended learning garanderen we dezelfde uitkomst en dezelfde hoge kwaliteit als bij de vorige opleidingen van The house of change.

Nog vragen? Roel geeft er graag antwoord op.

Deze bedrijven coachten we al naar beter leiderschap

 

Klaar om anderen te inspireren?

Prijs

€ 995

Datum en plaats

23-24 juli 2020
De Schuur – Meetingrooms, Duffel & Online

Coach

Raf Stevens

Waar investeer je in?

Tijdens deze Summerclass toont leiderschapsexpert Raf Stevens je hoe je anderen kan inspireren en overtuigen. De storytelling mindset en skillset vertaalt zich in meer impact, efficiëntere veranderingsprocessen en de juiste taal voor jouw leiderschapsverhaal. Je boodschap beklijft, waardoor je werknemers productiever en sterker betrokken zijn.

De sessies zijn ervaringsgericht, wat zorgt voor een hoge transfer naar de praktijk. Je gaat in gesprek met je coach en krijgt tastbare en persoonlijke tips en tools voor jouw situatie.

Misschien zijn deze Summerclasses iets voor jou?

Summerclass:
Strategic leadership >

Summerclass:
High performing teams >

The house of change

Een inspirerende locatie

The house of change

De Schuur – Meetingrooms
Mijlstraat 124
2570 Duffel

+32 15 36 35 05
info@deschuur-meetingrooms.be

© 2020 Copyright - The house of change (BVBA) - BE 0836.588.178 - Alle rechten voorbehouden
Loading...