Klaar om je team naar een hoger level te coachen?

Summerclass:
High Performing Teams

2020 maakte duidelijk dat we in deze tijden ons wendbaar en flexibel moeten opstellen. Welke rol speelt een “high performance leader” hierin? Hoe pakt hij of zij dit aan? Hoe creëer je een je een zelfsturend team dat z’n volledige potentieel benut?  En welke rol spelen IQ, EQ, SQ en FQ hier in? Hoe pak je de frustraties van een team aan en maak je er een “high performing team” van? Zorg dat je agile management implementeert. Kom het hier te weten en groei tot een flexibelere, klantvriendelijkere, productievere, innovatievere en efficiëntere organisatie.

Combinatie fysieke groepssessies en online one-on-one coaching

Hands-on aanpak: ervaringsgerichte sessies op maat

Ook mogelijk zonder specifieke voorkennis

€ 1395

Datum en plaats

17-18-19 juli 2020
De Schuur – Meetingrooms, Duffel & Online

Coach

Tina Antonsen

Over jouw coach

Tina Antonsen

Tina is al dertig jaar actief in de bedrijfswereld. Ze startte haar traject als onderneemster en richtte op haar 26ste haar eigen managementbedrijf op. In deze etappe van haar carrière helpt Tina leidinggevenden verder als HPT managementcoach. Bij haar cursussen en workshops teammanagement ligt de focus steeds op faciliteren, coachend leidinggeven, daadkracht en de mens achter de functie. Zo ondersteunt ze jou om het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen. Benieuwd wat Tina nog doet? Lees hier verder.

Prangende vraag voor Tina? Stel ze gerust.

Wat haal je uit deze Summerclass?

In de bedrijfswereld worden emoties vaak over het hoofd gezien. Nochtans spelen emotionele en sociale intelligentie (EQ en SQ) een essentiële rol bij het behalen van targets of doorvoeren van veranderingen. Tina gaat met jou op zoek naar de valkuilen en het potentieel binnen jouw organisatie. Zo speelt ze in op de specifieke en persoonlijke verwachtingen van elke deelnemer en zet ze abstracte leiderschapsprincipes en methodes om in concrete real-life procedures.

WORD EEN…

HIGH
PERFORMANCE
LEADER

Verken de wereld van IQ, EQ en SQ en ontdek hoe je deze principes toepast in jouw organisatie. Zorg als leider voor vertrouwen op de werkvloer, bied een antwoord op herkenbare communicatieproblemen en ontdek hoe je jouw team motiveert.

COACH EEN…

HIGH
PERFORMANCE
TEAM

Iedereen heeft potentieel. Tina speelt in op de kansen en valkuilen binnen jouw organisatie en reikt je de sleutel tot attitudeverandering. Zo zorg jij voor meer motivatie, betrokkenheid en productiviteit binnen jouw team.

CREËER EEN…

HIGH
PERFORMANCE
CULTURE

Met de juiste inzichten kom je tot duurzame high performance procedures die werken voor jouw organisatie. Dankzij de expertise van je coach én de ervaring van de groep zetten we de theorie meteen om in praktische voorbeelden. Het resultaat? Jouw team benut z’n skills optimaal en behaalt sneller doelen.

Hoe ziet het programma eruit?

Onze Summerclasses verlopen volgens een blended leertraject. Dit betekent dat we voor deze atypische opleiding persoonlijk leiderschap online one-on-one coaching en fysieke workshops combineren. De coachingsessies houden we remote via Zoom (of een alternatief platform). Je krijgt hier dan een persoonlijke uitnodigingslink voor. De groepssessies en workshops gaan steeds door in De Schuur – Meetingrooms in Duffel.

Good to know

Onze cursus team management is ontworpen voor CEO’s, teammanagers, ondernemers, middenmanagers en leidinggevenden die willen weten hoe ze hun team naar een hoger level coachen. Deze Summerclass geeft je de mindset en skillset om van een goed team naar een uitzonderlijk  zelfsturend team te gaan.

Om de sessies zo persoonlijk mogelijk te maken, is er een maximum van 8 deelnemers voor deze Summerclass. Zo kunnen we tijdens de sessies dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie.

De intakegesprekken worden individueel ingepland voor de eerste face-to-face sessie. Het exacte tijdstip van jouw gesprek krijg je nog via een persoonlijke uitnodigingslink.
De Summerclass zelf gaat door op 17-18-19 augustus 2020.

Wat je niet nodig hebt voor deze Summerclass is voorkennis.

Wel nuttig zijn: een laptop
Maak zeker ook je agenda leeg op 18-19-20 augustus 2020.

De High Performing Teams Summerclass is opgebouwd volgens een beproefd concept dat wereldwijd wordt toegepast door leiders van toonaangevende organisaties. De class bestaat uit de volgende onderdelen: een persoonlijk intakegesprek, one-on-one coaching, interactieve workshops en verhelderende sessies.

Je coach, Tina Antonsen, heeft zelf jarenlange ervaring in the field en stemt de sessies af op jouw leiderschapsstijl, noden en verwachtingen. Zo krijg je persoonlijke tips voor jouw situatie aangereikt. Tina maakt de theorie tastbaar aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen. Zo krijg jij concrete procedures op maat van jouw organisatie om ook na de Summerclass een positieve bedrijfscultuur te creëren bij je high performance organisatie.

De workshops zijn steeds interactief, zo leer je bij dankzij de expertise van je begeleider én de kennis van de groep. De invulling van de Summerclass is flexibel en dynamisch: je coach stemt het programma af op de specifieke verwachtingen, noden en vragen van de groep.

Nog niet overtuigd? Tijdens de fysieke workshops in Duffel voorzien we een heerlijke lunch.

In lijn met de coronamaatregelen hebben we dit traject uitgewerkt volgens de blended leermethode. Blended learning combineert het beste van de online en offline wereld.
Voor deze Summerclass betekent dit dat de groepssessies face to face doorgaan in meetingrooms De Schuur van The house of change in Duffel.
De one-on-one coachingsessies houden we remote op Zoom (of een alternatief online platform).
Je krijgt hier steeds een persoonlijke uitnodigingslink voor.

Ook via blended learning garanderen we dezelfde uitkomst en dezelfde hoge kwaliteit als bij de vorige opleidingen van The house of change.

Nog vragen? Roel geeft er graag antwoord op.

Deze bedrijven coachten we al naar beter leiderschap

 

Klaar om anderen te inspireren?

Prijs

€ 1395

Datum en plaats

17-18-19 augustus 2020
De Schuur – Meetingrooms, Duffel & Online

Coach

Tina Antonsen

Waar investeer je in?

Tijdens deze Summerclass toont managementcoach Tina Antonsen je hoe je een high performance team samenstelt en coacht. Een high performance werkcultuur vertaalt zich in meer motivatie, betere prestaties en een hogere productiviteit binnen jouw organisatie.

Dankzij de ervaringsgerichte aanpak ga je naar huis met persoonlijke tips en tools op maat. Tina gaat met je in gesprek en stemt het hele traject af op jouw noden en wensen. Geen abstracte principes dus, maar echte procedures die je meteen kan toepassen.

Misschien zijn deze Summerclasses iets voor jou?

Summerclass:
Strategic leadership >

The house of change

Een inspirerende locatie

The house of change

De Schuur – Meetingrooms
Mijlstraat 124
2570 Duffel

+32 15 36 35 05
info@deschuur-meetingrooms.be

© 2020 Copyright - The house of change (BVBA) - BE 0836.588.178 - Alle rechten voorbehouden
Loading...