Klaar om je medewerkers naar ongekende hoogtes te coachen?

Coachend
leiderschap

Jij en je team moeten zich vandaag steeds sneller en opnieuw aanpassen door de voortdurend veranderende verwachtingen en noden van de markt en je organisatie. Als teamleader wordt er van jou verwacht dat je je team hierin begeleidt en mensen blijft motiveren om zich flexibel aan te passen. Het ‘managen’ van veranderingen en faciliteren van het veranderingsproces wordt alleen nog maar belangrijker. Je bent je hiervan bewust en ervaart vandaag vanuit je eigen praktijk dat het best wel een uitdaging is om de vaardigheden die hierbij horen in alle situaties succesvol toe te passen.

Persoonlijk intake-gesprek

Hands-on aanpak: ervaringsgerichte sessies op maat

Ook mogelijk zonder specifieke voorkennis

€ 3.600

Datum en plaats

24/09 – 09/11 – 10/11 – 04/01 – 05/01 – 25/02 – 26/02
De Schuur – Meetingrooms, Duffel

Begeleider(s)

Griet Van Looy
Michael Van den Bossche

Over jouw begeleider

Griet Van Looy

Dankzij een 19jarige carrière als zelfstandige kleinhandelaar met een team van 22 medewerkers, ontdekte Griet al gauw dat duurzaam samenwerken met mensen en hoe een team motiveren haar grote passies zijn. Het delen van haar ervaringen en de kennis die ermee gepaard gaat, was dan ook een logische volgende stap, toen ze in 2016 besloot haar zaak te stoppen.

Griet heeft zich sindsdien omgeschoold tot trainer, life coach en team change facilitator, met als specialisaties leiderschap en communicatiestijlen. Zij voelt zich nauw verbonden met iedereen die een leidinggevende functie heeft of ambieert en prijst zich gelukkig dat zij, onder andere via Cevora en The house of change, de kans krijgt hen van dichtbij te ruggesteunen.

Lees de blog van Griet Van Looy.

Over jouw co-begeleider

Michael Van den Bossche

Na zijn Master Interculturele Bedrijfscommunicatie en zijn ervaring als Sales Representative bij Whirlpool Benelux besloot Michaël om zijn liefde voor coachen en passie voor ondernemen creatief samen te brengen. Hij startte zijn eigen zaak ‘Natural Warrior Tribe’ en schoolde zich in 2013 om tot lifecoach & kinesiologist. Sindsdien heeft hij tot heden honderden mensen geholpen hun angst, burn-out en gezondheidsproblemen te overwinnen via one-on-one coaching, workshops & on-line coaching.

Al jaren begeleidt Michaël bedrijven en groepen die te kampen hebben met stress, burn-out en concentratieproblemen. Zo deed hij dit onder andere al meerdere keren voor Cevora & VOKA Waasland met de cursussen ‘concentratiechnieken’ en Mindfulness.

Prangende vraag voor deze begeleiders? Stel ze gerust.

griet.vanlooy@thehouseofchange.be  – +32 15 36 35 05

Wat haal je uit dit programma?

Je bent een teamleader of eerstelijnsverantwoordelijke die zijn team resultaat gedreven wil leiden in een veranderende organisatie. Je ervaart of verwacht binnen de uitdagende context die op tafel ligt weerstand, twijfel en vermoeidheid binnen je team en bent zoekend naar concrete hulpmiddelen en expertise om je team betrokken voor te bereiden voor de komende business uitdagingen. Je bent klaar met het pure sturende leiderschap en wil groeien naar coachend leiderschap.

Je persoonlijk leiderschap is voor jou niet af. Je wil evolueren in je leidinggevende rol naar een inspirerende facilitator ten dienste van de resultaten van je team. Hiervoor ben je bereid om zelf een aantal stappen te zetten binnen je werking en overtuigingen. Je wil je door de leergroep laten dragen doorheen dit proces om zo de echte oerkracht in jezelf te maximaliseren.

OMGAAN
MET
WEERSTAND

Medewerkers met weerstand begripvol begeleiden naar actieve betrokkenheid op veranderende situaties.

HIGH
PERFORMANCE
TEAMS

Je kent de principes en kenmerken van high-performance teams en kan je eigen team stap voor stap hierin begeleiden

HIGH
LEVEL
STRATEGY

De high-level strategie van je organisatie omzetten naar een concreet en duidelijk doelstellingenplan met te behalen resultaten voor je team.

Hoe ziet het programma eruit?

Onze Leadership programma’s verlopen volgens een blended leertraject. Dit betekent dat we voor deze atypische opleiding persoonlijk leiderschap online one-on-one coaching en fysieke workshops combineren. De groepssessies en workshops gaan steeds door in De Schuur – Meetingrooms in Duffel.

Good to know

Het programma Coachend Leiderschap is ontworpen voor alle leiders.

Onder leiders verstaan we iedereen die anderen wil inspireren, overtuigen en beïnvloeden. Of je nu CEO, manager, ondernemer of teamleider bent: het leiderschapsprogramma geeft je de mindset en skillset om je team van good naar great te coachen.

Om de sessies zo persoonlijk mogelijk te maken, is er een maximum van 12 deelnemers voor dit programma. Zo kunnen we tijdens de sessies dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie.

De intakegesprekken worden individueel ingepland voor de eerste sessie. Exacte datum en tijdstip van jouw gesprek krijg je nog doorgestuurd na kennisgeving van interesse.
De sessies zelf gaat door op 19/10 – 30/11 – 01/12 – 08/02 – 09/02 – 29/03 – 30/03

Wat je niet nodig hebt voor dit programma is voorkennis.

Wel nuttig:
Maak zeker ook je agenda leeg op 24/09 – 09/11 – 10/11 – 04/01 – 05/01 – 25/02 – 26/02

Coachend leiderschap is opgebouwd volgens een beproefd concept dat wereldwijd wordt toegepast door leiders van toonaangevende organisaties. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: een persoonlijk intakegesprek, interactieve workshops in groep en verhelderende sessies.

Je begeleiders, Griet en Michael, hebben zelf jarenlange ervaring in the field en stemmen de sessies af op jouw leiderschapsstijl, noden en verwachtingen. Zo krijg je persoonlijke tips voor jouw situatie aangereikt. Griet maakt de theorie tastbaar aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen.

De workshops zijn steeds interactief, zo leer je bij dankzij de expertise van je begeleider én de kennis van de groep. De invulling van de sessies zijn flexibel en dynamisch: je coach stemt het programma af op de specifieke verwachtingen, noden en vragen van de groep.

Nog niet overtuigd? Tijdens de fysieke workshops in Duffel voorzien we een heerlijke lunch.

De Schuur – Meetingrooms van The house of change in Duffel (mijlstraat 124)

Nog vragen? Roel geeft er graag antwoord op.

Deze bedrijven coachten we al naar beter leiderschap

 

Klaar om anderen te inspireren?

Prijs

Jaarprogramma incl. lerend netwerk
€ 3.600

Datum en plaats

24/09 – 09/11 – 10/11 – 04/01 – 05/01 – 25/02 – 26/02
De Schuur – Meetingrooms, Duffel

Begeleider(s)

Griet Van Looy
Michael Van den Bossche

Waar investeer je in?

Je wil evolueren in je leidinggevende rol naar een inspirerende facilitator ten dienste van de resultaten van je team. Hiervoor ben je bereid om zelf een aantal stappen te zetten binnen je werking en overtuigingen. Je wil je door de leergroep laten dragen doorheen dit proces om zo de echte oerkracht in jezelf te maximaliseren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien zijn deze Summerclasses iets voor jou?

Summerclass:
Strategic leadership >

Summerclass:
High performing teams >

The house of change

Een inspirerende locatie

The house of change

De Schuur – Meetingrooms
Mijlstraat 124
2570 Duffel

+32 15 36 35 05
info@deschuur-meetingrooms.be

© 2020 Copyright - The house of change (BVBA) - BE 0836.588.178 - Alle rechten voorbehouden
Loading...