Ga verder dan opleiding alleen. Ga voor resultaat!

Train
The
Trainer

Wil je als trainingsprofessional naadloos kunnen inspelen op de huidige begeleidingsnood in de markt en wil je samen met een gelijkgestemde leergroep de nodige begeleiding skills verwerven om succesvolle trajecten te kunnen neerzetten bij je klanten? Heb je het gevoel dat je opleiding goed zou moeten werken, maar niet de gewenste impact bereikt bij de deelnemers? Dan is dit ontwikkelsprogramma een evidentie binnen je opleidingsplan.

Persoonlijk intake-gesprek

Hands-on aanpak: ervaringsgerichte sessies op maat

Ook mogelijk zonder specifieke voorkennis

€ 2.500

Datum en plaats

Startdata nog onbekend
De Schuur – Meetingrooms, Duffel

Coach

Erika Wyckmans

Over jouw begeleider

Erika Wyckmans

In het kielzog van haar persoonlijke missie – wordt elke dag de betere versie van jezelf – neemt Erika al meer dan 20 jaar mens en organisatie mee in hun economische en maatschappelijke groei. De fascinatie voor de groeiende mens in zijn organisatie, vertaalde zich 5 jaar geleden in het ontwikkelen van een toonaangevende verandermethodologie die de menselijke impact van organisatiechange begeleidt. In deze geest richtte ze The house of change op, waar ze het algemene management en het beheer van de externe relaties opneemt.

Prangende vraag voor je begeleiders? Stel ze gerust

info@thehouseofchange.be+32 15 36 35 05

Wat zeggen mensen over…

Erika Wyckmans

“Deze train the trainer opleiding was een confrontatie met mezelf en de dingen die ik geleerd heb helpen mij met mijn dagelijks werk. De aanpak van Erika is niet zozeer een training, maar eigenlijk een gans proces. Dat had ik nog niet eerder gezien.”

“Als begeleider van groepen, heeft Erika oog voor het leerproces van elk individu. Ze overziet het geheel, en tegelijk merkt ze elke stap van alle deelnemers op. Ze weet het beste in je naar boven te halen. Motiveert, en inspireert. Vol passie en met overgave heeft ze me doen inzien dat de stap die ik gezet had, de juiste was. Dat gaf me moed, en heeft me geholpen bij het bereiken van mijn persoonlijke doelen.”

“De aanpak van Erika is anders dan die ik tot nu toe gezien heb. Diepgaander, waardoor je er veel meer van inneemt en opneemt. Gespreid over de langere periode krijg je meer verbinding met de groep. Vorige week heb ik deze training nog aangeraden aan een kennis.”

Wat haal je uit dit programma?

Samen met een aantal gelijkgestemde professionals duik je in een ervaringsgericht bad vol rijke reflecties, massa’s ontwikkelexperimenten en introspectie. In dit programma leer je in 5 dagen je eigen begeleidingspotentieel kennen en maximaal exploiteren. Ervaringsgericht leren waarbij inzicht – voelen – handelen met elkaar verbonden zijn Het hele programma doorloop je in 3 tot 4 maanden. Een heuse transformatiereis dus.

Hoe ziet het programma eruit?

Good to know

Onze train the trainer opleiding is ontworpen voor iedereen die zijn/haar manier van trainen een nieuwe wending wil geven. Er is geen voorkennis vereist.

Om de sessies zo persoonlijk mogelijk te maken, is er een maximum van 10 deelnemers voor deze opleiding. Zo kunnen we tijdens de sessies dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie.

Deze opleiding is gespreid over 4 maanden en gaat door op:

26 oktober 2020
20 november 2020
14 december 2020
11 januari 2021
12 januari 2021

Wat je niet nodig hebt voor deze opleiding is voorkennis.

Maak zeker wel je agenda leeg op de data van de opleiding.

De Train the trainer opleiding is opgebouwd volgens een beproefd concept dat alle trainers van The house of change doorlopen. De class bestaat uit de volgende onderdelen: een persoonlijk intakegesprek, interactieve workshops in groep en verhelderende sessies.

Je coach, Erika Wyckmans, heeft zelf jarenlange ervaring in the field en stemt de sessies af op op de groep, noden en verwachtingen. Zo krijg je persoonlijke tips voor jouw situatie aangereikt. Erika maakt de theorie tastbaar aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen. Je krijgt ook een raamwerk waarmee je na de opleiding zelf mee aan de slag kan.

De workshops zijn steeds interactief, zo leer je bij dankzij de expertise van je begeleider én de kennis van de groep. De invulling van de opleiding is flexibel en dynamisch: je coach stemt het programma af op de specifieke verwachtingen, noden en vragen van de groep.

Nog niet overtuigd? Tijdens de fysieke workshops in Duffel voorzien we een heerlijke lunch.

De Schuur van The house of change in Duffel – Mijlstraat 124.

Nog vragen? Erika geeft er graag antwoord op.

Klaar om anderen te inspireren?

Prijs

5 daags-programma: € 2.500

Datum en plaats

Startdata nog onbekend
De Schuur – Meetingrooms, Duffel

Coach

Erika Wyckmans

Waar investeer je in?

Tijdens deze opleiding duik je samen met Managing Director van The house of change, Erika Wyckmans in een ervaringsgericht trainingsbad. Het geeft je de juiste taal voor jouw verdere carrière als trainer/begeleider .

De sessies zijn ervaringsgericht, wat zorgt voor een hoge transfer naar de praktijk. Je gaat in gesprek met je coach en krijgt tastbare en persoonlijke tips en tools voor jouw situatie.

Misschien zijn deze opleidingen iets voor jou?

The house of change en haar Academy

Een inspirerende locatie

The house of change

De Schuur – Meetingrooms
Mijlstraat 124
2570 Duffel

+32 15 36 35 05
info@deschuur-meetingrooms.be

© 2020 Copyright - The house of change (BV) - BE 0836.588.178 - Alle rechten voorbehouden
Loading...