Ben je klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling als trainer-coach?

Complexe transformatie
begeleiden met Silverⓒ

De druk op ondernemingen en de uitdaging om te ‘veranderen’ neemt toe! Daarbij neemt het aantal veranderingen, de snelheid van veranderingen en de complexiteit van veranderingen toe. Veranderingen in de buitenwereld gebeuren sneller dan de veranderingen aan de binnenkant kunnen volgen. Bedrijven worstelen daardoor steeds meer en sneller om economisch, maatschappelijk en sociaal relevant te blijven. Echter de meeste organisaties zijn niet goed in het managen van verandertrajecten omdat er te weinig aandacht, tijd en geld gespendeerd worden aan de zachte, (inter)menselijke en emotionele aspecten van verandering. Stilaan dringt dit nieuwe bewustzijn omtrent ‘veranderen’ zich op en is er nood aan externe begeleiding.

Persoonlijk intake-gesprek

Hands-on aanpak: ervaringsgerichte sessies op maat

Ook mogelijk zonder specifieke voorkennis

€ 3.000

Datum en plaats

09/09 – 05/10 – 28/10 – 16/11 – 11/12
De Schuur – Meetingrooms, Duffel

Begeleiders

Nicky Van Belle
Roel Van Caenegem

Over jouw begeleider

Nicky Van Belle

Al bij de start van zijn carrière was Nicky verantwoordelijk voor een groot team. Doorheen zijn hele loopbaan als leidinggevende bouwde hij bruggen tussen bedrijfsstrategie en zijn passie voor menselijke inzichten. Nicky weet dan ook als geen ander dat people management en het behalen van targets hand in hand gaan. Zijn missie: mensen inspireren en motiveren om te groeien, professioneel en als mens. Nicky zet zijn ervaring nu in bij de coaching van leidinggevenden. Hij is gespecialiseerd in de rol van leiders tijdens verandertrajecten, strategie, senior leiderschap en zelfleiderschap. Benieuwd naar Nicky’s strategische blik? Lees zijn blog voor The house of change. 

Over jouw co-begeleider

Roel Van Caenegem

Roel Van Caenegem heeft +10 jaren ervaring in ‘blended and high impact learning’ in de bedrijfswereld. Hij is vandaag coach, facilitator en consultant in transformatieve programma’s voor organisaties, teams en individuen. Hij is ‘Creative director’ bij The house of change en één van de bezielers van ‘The Academy by The house of change’.

Prangende vraag voor je begeleiders? Stel ze gerust

nicky.vanbelle@thehouseofchange.be+32 15 36 35 05

Wat haal je uit dit certificatieprogramma?

Droom je ervan om organisaties, teams en individuen te faciliteren in complexe transformatie? Dit programma is een state-of-the-art ervaringsgericht ontwikkelingstraject dat de ‘presence’ én tools aanreikt om complexe transformatie te faciliteren. Het traject bestaat uit groepscoachings, praktijkdagen, expertdagen en 1-1 coaching. Als extra hebben we het lerend netwerk ‘The Facilitator Journey’, een verdiepend en ervaringsgericht opvolgingsprogramma.

HUMAN SIDE
OF
CHANGE

Je begrijpt de dynamiek van een organisatie in verandering en de principes van the human side of change management

COMPLEXITY
OF
CHANGE

Je verkent en ontdekt je eigen complexiteitsgrens als begeleider en van die van de organisatie die je begeleidt.

WORK
WITH
CHANGE

Je gaat ervaringsgericht aan de slag met de intake, voorbereiden, implementeren en verankeren van organisatieverandering. Je behoudt je rust en overzicht in een chaotische en complexe veranderomgeving en doorleeft de zijns-kenmerken van een Silver© professional.

Hoe ziet het programma eruit?

Onze Facilitator programma’s verlopen volgens een blended leertraject. Dit betekent dat we voor deze atypische opleiding persoonlijk leiderschap online one-on-one coaching en fysieke workshops combineren. De groepssessies en workshops gaan steeds door in De Schuur – Meetingrooms in Duffel.

Good to know

Je bent een trainer, coach, facilitator en wil graag complexe en organisatie brede veranderingen doorvoeren binnen organisaties, dan is dit programma voor jou.

Er een maximum van 12 deelnemers voor dit programma.

De intakegesprekken worden individueel ingepland voor de eerste sessie. Exacte datum en tijdstip van jouw gesprek krijg je door na het vertonen van interesse.
Het programme zelf gaat door op 09/09 – 05/10 – 28/10 – 16/11 – 11/12

Wat je niet nodig hebt voor dit programma is voorkennis.

Wel nuttig:
Maak zeker ook je agenda leeg op 09/09 – 05/10 – 28/10 – 16/11 – 11/12

Het Facilitator programma: ‘Complexe transformatie begeleiden met Silverⓒ’ is opgebouwd volgens een beproefd concept dat wereldwijd wordt toegepast door leiders van toonaangevende organisaties. De class bestaat uit de volgende onderdelen: een persoonlijk intakegesprek, one-on-one coaching, interactieve workshops in groep en verhelderende sessies.

Je begeleiders, Nicky en Roel, hebben zelf jarenlange ervaring in the field en stemmen de sessies af op de groepsnoden en verwachtingen. Zo krijg je persoonlijke tips voor jouw situatie aangereikt. Nicky maakt de theorie tastbaar aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen. J

De sessies zijn steeds interactief, zo leer je bij dankzij de expertise van je begeleider én de kennis van de groep.

Nog niet overtuigd? Tijdens de fysieke workshops in Duffel voorzien we een heerlijke lunch.

De sessies gaan door in  De Schuur meetingrooms van The house of change in Duffel – mijlstraat 124.

Nog vragen? Roel geeft er graag antwoord op.

Klaar om organisaties te veranderen?

Prijs

€ 3.000 – Programma ‘Complexe transformatie begeleiden met Silverⓒ’
€ 4.150 – Jaarprogramma ‘complexe transformatie begeleiden met Silverⓒ’ + Lerend Netwerk

Datum en plaats

09/09 – 05/10 – 28/10 – 16/11 – 11/12
De Schuur – Meetingrooms, Duffel

Begeleider(s)

Nicky Van Belle
Roel Van Caenegem

Waar investeer je in?

Ben je klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling als trainer-coach? Droom je ervan om organisaties, teams en individuen te faciliteren in complexe transformatie? Het certificatie programma ‘complexe transformatie faciliteren met Silver©’ is een state-of-the-art ervaringsgericht ontwikkelingstraject dat een ‘presence’ én tools aanreikt om complexe transformatie te faciliteren. Silver© is het resultaat van jarenlang praktijkonderzoek in complexe veranderomgevingen.

De sessies zijn ervaringsgericht, wat zorgt voor een hoge transfer naar de praktijk.

Misschien zijn deze facilitator programma’s iets voor jou?

The house of change

Een inspirerende locatie

The house of change

De Schuur – Meetingrooms
Mijlstraat 124
2570 Duffel

+32 15 36 35 05
info@deschuur-meetingrooms.be

© 2020 Copyright - The house of change (BVBA) - BE 0836.588.178 - Alle rechten voorbehouden
Loading...