NOT YOUR REGULAR CHANGE MANAGEMENT TRAINING

Change:
The Art of Human Impact

Klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling als begeleider van verandering?

Klaar om een ware Transformation Architect te worden?

Overzicht

De laatste jaren is de complexiteit van onze wereld exponentieel toegenomen. De snelheid waarmee organisaties zich moeten aanpassen, innoveren en transformeren is ongezien. Verandering is quasi een constante geworden. Deze verandering proberen te managen is daarom zinloos. Immers, je blijft gewoon achter de feiten aanhollen wat de veranderingen dienen zich sneller aan dan dat je als organisatie zelf in change kunt gaan.

Er is meer nodig, een andere aanpak. Een transformatie waardoor organisaties zich aanpassen aan complexiteit en nieuwe uitdagingen omarmen.

Dit programma draait dan ook niet om het managen van change. Als toekomstig Transformation Architect leer je om deze transformatie in gang te zetten en beweging te creëren, van binnen naar buiten. We gaan verder dan een toolmatige benadering van the human side of change. Wij streven duurzame human impact na, transformatie.

Leerdoelen

Na het volgen van deze opleiding

 • haarscherpe analyse

  Ben je in staat om, door middel van het intakeproces, een haarscherpe analyse te maken van de context en op basis van 5 kritische parameters van transformatie de kansen en valkuilen voor de organisatie in kaart te brengen

 • Doelgroepen

  Weet je de specifieke noden van iedere doelgroep aan de oppervlakte te brengen te brengen

 • Transformatie
  architectuur

  Kan je een integrale transformatiearchitectuur maken en deze ook aanpassen in functie van de analyse uit het intakeproces

 • Aanpassingsvermogen

  Begrijp je hoe je jouw interventies kunt afstemmen op de cultuur van de organisatie in functie van het beoogde effect

 • Projectmanagement

  Ben je in staat om, als een ware projectmanager, het transformatieplan ook te implementeren en te coördineren vanuit de stuurgroep

 • Potentieel detecteren

  Slaag je erin om het potentieel in de organisatie te detecteren en hier maximaal op in te zetten als hefboom voor de transformatie

 • Facilitator

  Heb je een pakket aan faciliterende vaardigheden verworden die jouw in staat zullen stellen om zelf beweging te creëren

 • Transformation Architect

  Ken je jouw complexiteitsgrens en groeipotentieel als Transformation Architect

 • jouw rol

  Begrijp je wat jouw rol is in transformatietrajecten

Waarom kiezen voor The house of change?

RUIME
EXPERTISE

Op basis van onze decennialange ervaring in het begeleiden van verandering op individueel, team- en organisatieniveau, hebben wij zelf, vanuit het werkveld, onze ruime expertise opgebouwd.

PEDAGOGISCHE
EXPERTISE

Dankzij ons L&D DNA beschikken wij over de pedagogische expertise om een optimale leerervaring te bieden.

LEARNING
COMMUNITY

We leren met en van elkaar. Op een inspirerende locatie vatten we samen, als echte learning community, dit ontwikkeltraject aan.

ERVARINGSGERICHTE
AANPAK

The house of change staat garant voor een ervaringsgerichte aanpak. We werken met echte cases en waar mogelijk in the field!

COMPLEXITEIT
HUMAN IMPACT

Geen kant-en-klare oplossing! We leren jou met de complexiteit van human impact om te gaan.

PRAKTISCHE
TOOLS

We reiken jou zowel praktische tools aan waar je mee aan de slag kan, als conceptueel en strategisch denken dat je als Transformation Architect nodig hebt.

WE ARE
PIONEERS

Pionieren zit in ons bloed. Met onze innovatieve integrale kijk op human impact bieden we  een disruptief antwoord op de steeds pranger wordende nood aan cultuurtransformatie binnen organisaties.

JOUW
GROEI

Jouw groei staat centraal! We zullen je dan ook uitdagen om je complexiteitsgrenzen op te zoeken en jouw groeipotentieel te verzilveren.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit 3 modules. Je kan je niet inschrijven voor afzonderlijke modules, maar volgt het volledige traject. Iedere module bestaat uit 2 dagen tijdens dewelke we telkens inzoomen op een specifiek facet van jouw rol als Transformation Architect.

Over jouw begeleider

Nicky Van Belle

Al bij de start van zijn carrière was Nicky verantwoordelijk voor een groot team. Doorheen zijn hele loopbaan als leidinggevende bouwde hij bruggen tussen bedrijfsstrategie en zijn passie voor menselijke inzichten. Nicky weet dan ook als geen ander dat people management en het behalen van targets hand in hand gaan. Zijn missie: mensen inspireren en motiveren om te groeien, professioneel en als mens. Nicky zet zijn ervaring nu in bij de coaching van leidinggevenden. Hij is gespecialiseerd in de rol van leiders tijdens verandertrajecten, strategie, senior leiderschap en zelfleiderschap. Benieuwd naar Nicky’s strategische blik? Lees zijn blog voor The house of change. 

Prangende vraag voor je begeleider(s)? Stel ze gerust

nicky.vanbelle@thehouseofchange.be+32 15 36 35 05

Voor wie is deze opleiding?

Dit programma richt zich op iedereen die gebeten is door verandering en echte, duurzame human impact nastreeft. Zowel de zelfstandige consultant, trainer, coach, change of HR-expert als professionals die binnen hun organisatie veranderprocessen sponsoren, initiëren of begeleiden, zullen sterker staan in hun rol na het volgen van dit ontwikkeltraject.

Er is geen voorkennis vereist. We voorzien een schakeldag vóór Module 1 waarin we de voornaamste change methodologieën en terminologie toelichten voor deelnemers zonder specifieke ervaring.

Je ontvangt een getuigschrift ‘Change: The Art of Human Impact’ na succesvolle deelname aan de opleiding.

Omdat we de kwaliteit van deze opleiding willen garanderen, laten we slechts een beperkt aantal deelnemers toe. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Klaar om organisaties te veranderen?

Prijs

€ 4.500 – Programma ‘The Art of Human Impact’
(excl. btw en overnachting)
Prijzen zijn excl. BTW. Factuur is betaalbaar ten laatste 15 dagen vooraf en is de bevestiging van uw deelname.

The house of change is een geregistreerde dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille (registratienummer The house of change: DV.0223074). Dit is een subsidiemaatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Zowel voor opleidingen als voor schriftelijke raadgevingen kan je door gebruik te maken van de KMO-portefeuille tot 30% besparen op uw onderneming. Neem met ons contact op en doe een aanvraag tot 14 dagen na de start van de opleiding.

Datum en plaats

25 & 26/03
22 & 23/04
27 & 28/05
Locatie: TBC

Begeleider(s)

Nicky Van Belle

Waar investeer je in?

Ben je klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling als begeleider van verandering? Droom je ervan om organisaties, teams en individuen te faciliteren in complexe transformatie? Het certificatie programma ‘The Art of Human Impact’ is een innovatief en ervaringsgericht ontwikkeltraject dat jou de vaardigheden en tools aanreikt om Human Impact te begeleiden. Dit programma is het resultaat van jarenlang praktijkonderzoek in complexe veranderomgevingen.

De sessies zijn ervaringsgericht, wat zorgt voor een hoge transfer naar de praktijk.

Misschien zijn deze facilitator programma’s iets voor jou?

The house of change

Een inspirerende locatie

The house of change

House of meetings – HÔME
Mijlstraat 124
2570 Duffel

+32 15 36 35 05
bookings@houseofmeetings.be

© 2020 Copyright - The house of change (BV) - BE 0836.588.178 - Alle rechten voorbehouden
Loading...