GROEI VAN MENS, ORGANISATIE & MAATSCHAPPIJ

Het begeleiden van leren en veranderen zit in de slimme mix van onze 3 merken

We helpen doelstellingen te realiseren vanuit 3 invalshoeken.

Lemonaid zorgt dat mensen die werk zoeken optimaal voorbereid en weerbaar kunnen instappen in de arbeidsmarkt.

Vierkant zorgt dat medewerkers in een organisatie maximaal competent kunnen zijn – op hun strafst -om zo het beste van zichzelf te geven in hun professionele opdracht.

Pyotr zorgt ervoor dat organisaties en organisatiestructuren hun doelstellingen kunnen realiseren. Door ze te begeleiden om maximale ondersteuning te kunnen bieden aan de ontwikkeling van hun medewerkers.

Een slimme mix.

Alleen door de drie krachten te bundelen (door de combinaties van de drie invalshoeken) kunnen we aan organisaties ALLE nodige hulpmiddelen bieden die nodig zijn om maximaal te groeien en zo tegemoet te kunnen komen aan de grote flexibiliteit die de consument/de markt vandaag de dag vraagt.

De kracht van het begeleiden van leren & veranderen zit in een slimme mix (combinatie) van hulpmiddelen vanuit de drie invalshoeken, veel meer dan het aanbieden van straffe solo-instrumenten gefocust (bekeken) vanuit 1 (of 2) van de invalshoeken.

Wij geloven in de groei van mensen. En van de organisaties waar ze in werken. Met de focus op succes en met een overvloed aan passie en gedrevenheid zetten wij ons in om het potentieel van mensen en hun organisaties mee te helpen ontwikkelen. Met 3 teams, elk van uit hun expertise.

Sprong
Lemonaid

We trainen & begeleiden werkzoekenden, zodat ze kunnen uitblinken in hun nieuwe job. We bieden 4 groepen van diensten die mensen helpen aan de job van hun leven.


lem

Ontdek meer
training en opleiding
Vierkant

Medewerkers & teams laten we groeien zodat organisatiedoelen kunnen behaald worden. We trainen en coachen soft skills & persoonlijke vaardigheden, in een uitgebreid aanbod van 8 domeinen.

lem

Ontdek meer
Pyotr
Pyotr

Pyotr is uw partner in groei en verandering van uw organisatie.

   


lem

Ontdek meer

The House of Change bundelt alle krachten

We vertellen het u graag zelf.

v

Cases & Resultaten

Surf door een selectie van onze cases en resultaten.

Testimonial: Hexacom

“Performance management.”

Ontwikkeling en begeleiding van performance management.
Case: Joker

“Joker, nog klantvriendelijker.”

Hoe maken we extra fans voor Joker/anders reizen.
Testimonial: Deloitte

“Service excellence in actie.”

Focus op een kwaliteitsvolle dienstverlening voor een Deloitte Service Team.
Contactcenter Medewerker

“Contactcenter Medewerker.”

“Op welke wijze kunnen we er als Makro team voor zorgen dat de klant bij...
Sarah Vandebosch
Sarah Vandebosch
Trajectbegeleider bij Lemonaid

“Ik heb niet het natuurlijke gezag om weerstand van deelnemers het hoofd te bieden. Dankzij Vierkant weet ik dat dat niet nodig is. De Train The Trainer gaf mij concrete tips; ik kan weerstand van cursisten ombuigen naar betrokkenheid, zonder uit mijn comfortzone te treden of mijn authenticiteit te verliezen.”
 
 

Hilde
Hilde Jonckers
Zaakvoerder Swa Bèl - Coaching - teamontwikkeling - imago specialist

“Ik was één van de deelnemers die met heel veel belangstelling de opleiding TTT gevolgd heb bij Vierkant. Naast een uiterst praktisch model om een training uit te werken kregen we eveneens een groot aantal concrete en hand-on tips om met trainees om te gaan. Wat ik vooral heb onthouden is “less is more” – mensen niet overladen door hen té veel te willen laten leren – dit statement aanhouden vind ik heel sterk, vooral als trainingskantoor. Dat is durven vernieuwen!”
 

Karin Volckaerts
Karin Volckaerts
Zelfstandige Training & Coaching Professional

“Deze opleiding toonde mij hoe je elke deelnemer echt kan bereiken, ook diegene die er niet veel zin in hebben . En dat je als trainer open kan staan voor alle wijsheid uit de deelnemersgroep en niet alles van naadje tot draadje moet kennen, weten en controleren. De gelegenheid  om veel te oefenen in een veilig kader maakt dat ik nu authentieker dan vroeger voor een groep kan staan.
Dank je Erika !”
 

Carla
Carla Van Den Eeckhoudt
Professional Trainer & Coach – The Key of Life

“Zelf benader ik het leven vanuit passie, het was voor mij dan ook een waar genoegen deze passie terug te zien bij de trainer van Vierkant. Passie voor de materie, passie voor de groep, passie voor het vak. Een moeilijke materie werd begrijpbaar en inspirerend gebracht met oog voor groepsdynamiek en het bewust en onbewust aan de lijve ondervinden van de methodiek. Met vallen en opstaan weer een stapje verder. Een ware uitdaging deze training maar o zo waardevol.”
 

Trainer
Hans Vernimme
Competency Developer bij CTG

“Tijdens de training van Train The Trainer bij Vierkant heb ik niet alleen inzicht gekregen over hoe je een opleiding van scratch opbouwt en geeft, maar ook hoe je als trainer kan omgaan met onvoorziene omstandigheden en weerstanden vanuit het publiek, die zich tijdens een training kunnen voordoen. Het gaf mij een boost en nog meer zin om verder het pad van trainer te willen bewandelen.”
 
 

Anonieme Testimonial
Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“Het was een zeer goede lesgever. Hij wist ons van in het begin te motiveren en aan te sporen om mee te werken. Hij stelde ons echt op ons gemak en hij had ook iedereen mee.”
 
 
 

Anonieme Testimonial
Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“De trainer is zeer gedreven, heeft een heel goede impact en houdt de deelnemers scherp in de training. We hebben ook contacten gehad met andere personen. Ze zijn zoals het bedrijf is, zorgvuldig en to the point.”
 
 
 

Anonieme Testimonial
Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“De trainers zijn heel goed. Ze zijn vakbekwaam, ze hebben kennis van sales en slagen er ook in om dat naar de verschillende sectoren te brengen. Dat lukt hen wonderwel goed.”
 
 
 

Anonieme Testimonial
Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“Wij werken met twee trainers samen, die we geselecteerd hebben op basis van een eerdere ervaring. Ze zijn dynamisch, ze brengen niet alleen theorie, maar leggen ook de link met de praktijk. Het is niet te theoretisch, ze brengen het niet te droog.”
 
 
 

Anonieme Testimonial
Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“De trainer heeft een zeer open en transparante communicatie. Hij kan iets overbrengen, niet enkel theoretisch, maar gelinkt aan de leefwereld. Het is niet alleen theorie met wat praktische voorbeelden. Hij stuurt echt aan op gedragsverandering.”
 
 
 

Anonieme Testimonial
Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“De kwaliteit van hun mensen is een van de sterke punten. Het profiel matcht goed met dat van onze medewerkers. En dat is belangrijk. Want de kwaliteit van de training hangt samen met de trainer. Ze hebben een kern van competente mensen en een network van freelancers met wie ze samenwerken. Ze beheersen allemaal de methodieken. Wie het ook geeft, het wordt goed gegeven.”
 
 

Anonieme Testimonial
Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“De trainer was subliem. Hij was enorm enthousiast en speelde in op de individuele noden.  Dynamisch en interactief. Onze medewerkers kwamen gemotiveerd uit de opleiding. Hij werd enorm gewaardeerd door de deelnemers, ook voor het individuele deel.”
 
 
 

Anonieme Testimonial
Anoniem
Q-For Client Scan Audit

De opleiding was echt op maat.  Ze zijn origineel door de specifieke insteek en door hun aanpak.  tijdens de opleiding en de individuele coaching zijn ze veel bezig geweest met gewenst gedrag.  Dat kwam er echt uit.  De groepsopleiding was heel erg naar wens.  De individuele coaching was  heel leerrijk en interessant voor de individuele deelnemers.  Ze hebben heel veel geleerd over de vaardigheden en zelfkennis opgedaan.  Ze leerden hoe ze zich beter moeten gedragen in bepaalde situaties, hoe ze beter met de klant kunnen omgaan.  Ze kregen een duidelijk zicht op een klantgerichte aanpak bij verveldende klanten.  De opleiding was een meerwaarde.”

Anonieme Testimonial
Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“Didactisch gezien zijn ze een echt trainingsinstituut.  Als het gaat om een opleiding klantgerichtheid, is het niet puur commercieel.  Ze zijn echt bekommerd over de overdracht en de resultaten en leggen de lat hoog.  Nog meer dan we zelf doen.  Ze beheersen het proces zeer goed.  Ze zijn echt sterk in het vertalen van de behoeften naar resultaat.”
 
 

Anonieme Testimonial
Anoniem
Q-For Client Scan Audit

“We werken al heel lang samen en de relatie is met de jaren opgebouwd. Telefonisch en per e-mail zijn er nooit problemen geweest om hen te contacteren.”
 
 
 

Interesse om samen te werken?

Of heb je vragen of een aantal uitdagingen die je wil bespreken? Laat het ons gewoon vandaag nog weten.

Stuur ons een mail

Ontvang informatie en een uitnodiging voor onze volgende workshop.

Uw Email (verplicht)